Odadan Sigara Kokusu Nasıl Çıkar? Sigara Kokusunu Anında Kesen O Yöntem!

Sigara kokusu içildiği yerde bulunan tüm eşyalara işleyen ve sürekli olarak sigara kokmasına neden olan bir kokudur. Sigarayı bırkamanız sizin ve sevdiklerinize en iyi hediye olmakla birlikte bırakamayanlar için bu haberimizde; Oda kokusu ve odayı havalandırma sigara kokusunun geçirilmesinde yeterli olmamaktadır. Odadan sigara kokusu nasıl çıkar diye merak ediyorsanız; sigara kokusunun

ELMA SİRKESİ VE KABARTMA TOZU

Bir su bardağının içerisine bir paket kabartma tozunu dökün ve elma sirkesini yavaş yavaş hamur kabartma tozunun üzerine ekleyin. Bu karışımı sigara kokan odaya koyun ve karışımın buharlaşmasını bekleyin. Birkaç gün sonra karışım tamamen buharlaşacak ve odanızdaki sigara kokusu yok olacaktır.

KAHVE İLE SİGARA KOKUSU ÇIKARMA

Bir parça tülden kese yapın ve içerisini kahve ile doldurun. Böyle oluşturacağınız birkaç kahve kesesini sigara kokan odanın farklı bölgelerini koyun. Kahve sigara kokusunu çekecektir.

LİMON İLE SİGARA KOKUSU ÇIKARMA

Evden sigara kokusu çıkarma yöntemleri arasında yer alan diğer yöntem limon ve portakal dilimleri yerleştirmektir. Sigara kokusu sinen köşelere birkaç limon ve portakal dilimleyip koyarsanız, limon ve portakal dilimleri kokuyu emecek ve kokunun yok olmasını sağlayacaktır. Ancak koyduğunuz bu dilimleri en fazla 2 gün sonra toplamayı unutmayın.çıkması için size önereceğimiz sigara kokusu çıkarma yöntemlerini uygulayabilir, odanıza işleyen kokudan kurtulabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir